Autokataloog.ee

Tõhus digitaalne tellimiskanal.

Vaid klahvivajutuse kaugusel

Autokataloog pakub turu kõige laiemat tootevalikut. Veebipood pakub rohkem kui üle poole miljoni toote, millest klientide populaarseim valik asub kohapeal, meie hästivarustatud pealaos.

Üle 70% meie tellimustest tehakse läbi Autokataloogi, mis näitab, et see on meie klientide seas leidnud igapäevaselt aktiivset kasutust ning see on lihtne, mugav ja kiire töövahend.

Autokataloog lihtsustab äri tegemist.

KGK Meeskond

Autokataloogi võimalused

Autokataloog on avatud ja saadaval kui seda vajate, sõltumata kellaajast. Iseteeninduses on võimalik tutvuda oma ostuajaloo, arvelduste ja tellimuste hetkeseisuga. Logides sisse Autokataloogi saate tutvuda viimase hetke pakkumistega ning Teil on ligipääs toote tehnilisele informatsioonile. See on mugav ja säästab aega.

Mine Autokataloogi

Leidke vajalik toode kiirelt

Tänu Autokataloogi võimekale otsingumootorile leiate kiirelt vajaliku meie laiast tootevalikust. Enamik tooteid on seotud kindla sõidukiga, mis muudab otsingutulemuse võimalikult täpseks. Seega sisestades Autokataloogi vastava sõiduki VIN-koodi ja/või reg-nr-i on otsingu tulemusel pakutavad tooted just sobivad antud sõidukile.

Lisaks lihtsustab Autokataloogi tootepuu lisavarustuse leitavust meie tootevalikust.

Laoseis

Autokataloogis ei näe Te ainult meie laoseisu Eestis vaid ka KGK Grupi ladude seisu.